Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/www/vhosts/hyproma.nl/httpdocs/templates/design_control/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Engineering

Regelmatig worden we bij Hyproma gevraagd om mee te denken bij het ontwerpen van machines of gereedschap.
Met onze jarenlange ervaring in de hydrauliek, moderne 3D en 2D tekensoftware en een goed uitgeruste werkplaats kunnen we iedere klant helpen.Voor een klant heeft Hyproma het hydraulisch ontwerp van een drainagemachine gedaan. De machine wordt aangestuurd door zes pompen en proportionele stuurventielen.
In de machine komen de vele mogelijkheden van hydrauliek naar voren: open systemen, gesloten systemen, proportionele en zwart/wit hydrauliek.Voor het knippen van hardplastic platen heeft een klant gevraagd een hydraulische schaar te ontwerpen. Met behulp van onze 3D tekensoftware hebben we een machine ontworpen die in enkele uren geplaatst kon worden in de fabriek. Door enkel gebruik te maken van hoogwaardige materialen en componenten is onze klant voor jaren voorzien van een betrouwbare, onderhoudsarme machine.

Contact

Hyproma
Lekdijk 70 B
2957 CC Nieuw Lekkerland

Tel : +31 (0) 184-670478
Fax : +31 (0) 184-670484
Mob :+31 (0) 6 53992503
info@hyproma.nl

Linked In