Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/www/vhosts/hyproma.nl/httpdocs/templates/design_control/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Systemen

Een hydraulisch systeem moet veilig en betrouwbaar zijn. Goed geconserveerd en, als het even kan, een strak en mooi design hebben.
In het ontwerp en de uitvoering streven we naar het hoogst haalbare.Hyproma heeft de MKS Kreeft voorzien van een hydraulische installatie voor spudpalen en een boegschroef. Aangedreven door een 400kW dieselmotor kan de dubbele plunjerpomp een flow leveren van bijna 1000 L/min.
De spudpalen worden hydraulisch gekanteld met zware cilinders. De spudpalen worden zowel omhoog als omlaag hydraulisch aangedreven zodat het schip stabiel kan werken.
Hoge inzet en betrouwbaarheid waren de basis voor het ontwerp. De doelstellingen werden ruimschoots gerealiseerd en de installatie functioneert tot op heden naar volle tevredenheid van de klant!Voor een klant verzorgde Hyproma het hydraulisch systeem op een baggerponton. Vier elektrisch gedreven hydropompen met een totale opbrengst van 1040 L/min. zorgen voor de aansturing van drie spudpalen, drie lieren en een dekkraan.
Tevens is het ponton voorzien van een getijden stand en meerdere losse hydraulische units om masten te strijken.

Contact

Hyproma
Lekdijk 70 B
2957 CC Nieuw Lekkerland

Tel : +31 (0) 184-670478
Fax : +31 (0) 184-670484
Mob :+31 (0) 6 53992503
info@hyproma.nl

Linked In