Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/www/vhosts/hyproma.nl/httpdocs/templates/design_control/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
ProjectmanagementDe projectentak van Hyproma richt zich op het begeleiden van technische projecten. Voor Hyproma betekent dit: Op gestructureerde, doortastende wijze plannen uit werken en gestelde doelen realiseren. Hierbij wordt de zorg uit handen van de opdrachtgever genomen. De stappen die gevolgd worden bij projectmanagement kunnen per project verschillen. Hyproma kan voor het hele traject zorgdragen, vanaf de omschrijving van het plan tot en met oplevering en rapportage.

Opzet nieuwe bv medisch projectmanagement

Hyproma heeft onder andere projecten op medisch gebied uitgevoerd. Zo zijn diverse MRI scans en CT scans gedemonteerd, ingepakt en op transport gesteld. Dit is specialistisch werk, wat in samenwerking met vaste partners wordt aangepakt. Ook zijn een aantal interne zware transport projecten uitgevoerd. In deze projecten was internationaal transport nodig om de apparaten bij de nieuwe eigenaar te krijgen. Door contacten en ervaring heeft Hyproma ook hierin voorzien.

Door de uitbreiding van de werkzaamheden heeft Hyproma besloten om voor de medische wereld, samen met een partner, een aparte BV op te richten met de bedrijfsnaam Mediproma. Onder deze nieuwe B.V. vallen voortaan de projecten op medisch gebied. Zie www.mediproma.nl voor meer informatie.

Contact

Hyproma
Lekdijk 70 B
2957 CC Nieuw Lekkerland

Tel : +31 (0) 184-670478
Fax : +31 (0) 184-670484
Mob :+31 (0) 6 53992503
info@hyproma.nl

Linked In