+31(0) 184 670 478 - info@hyproma.nl

Hyproma 10 jaar

We zijn u toch een kleine uitleg verschuldigd... Wat is er allemaal gebeurd bij Hyproma B.V.? Waarom deze verandering?
 
Het begon een maand of 9 geleden op het kantoor van directeur Arie Stam. 'Zou het niet leuk zijn om aan een nieuwe logo te gaan werken? We bestaan straks immers al 10 jaar...'


Na bijna 10 jaar bezig te zijn als ondernemer was dit het moment waarop werd gekozen voor verfrissing, meegaan met de tijd en een soort beloning voor al het harde werken.
 
Vlak na het behalen van de ISO 9001:2015 certificering werd dit gezien als een stap om een vervolg te geven aan de professionalisering van Hyproma. Een stap die we later nog een paar keer zouden maken. Midden in deze ontwikkelingen rond februari zijn ook de activiteiten van D.H.C overgenomen. De onderneming van Ad Hofman. Toen bleek dat Ad ernstig ziek was is dit allemaal in een stroomversnelling gekomen. Ad overleed helaas na enkele weken.....


Binnen de overname van de activiteiten van DHC viel onder andere het dealerschap met Italiaanse componentenleverancier Hansa-TMP. Een partij met een zeer breed assortiment en na onze trip naar Italië bleek al gauw: een partij waar wij van Hyproma graag mee in zee gingen. Naast Hansa-TMP, als official distributor, behoorden ook Kinemotion en Weber-Hydraulik als selling-partners bij DHC. Ook deze functies heeft Hyproma voortgezet.
Met de overname van deze activiteiten waren wel een aantal investeringen vereist. Zo moest het magazijn uitgebreid worden en werd er binnen het pand een nieuwe kantoorruimte gebouwd. Om na al deze stappen ook op professioneel niveau te kunnen blijven werken werd ervoor gekozen om met een nieuwe digitale software te gaan werken, waarvan de implementatie ook veel tijd in beslag nam. Dit allemaal tussen de voorbereidingen van de Maritime Industry beurs door, waar wij eind mei met een eigen stand zouden gaan staan om dit alles te onthullen! Volgt u het allemaal nog?

 

Tevens waren wij druk bezig met de CE-keuring over 1 van onze installaties en de bouw van een splinternieuwe website. Dit hebben wij gelukkig nog voor de beurs af kunnen ronden! 

 

Op 29, 30 & 31 mei was het dan zover, Hyproma staat op de beurs. Nog in de laatste week voor het Maritime Industry evenement kwamen bedrukte relatiegeschenken, flyers en brochures binnen en werd de nieuwe website zo goed als afgerond. Ook zijn wij ingegaan op de uitnodiging om deel te nemen aan het televisieprogramma Greenproject van RTL 7. Hiervoor werden tijdens de beurs opnames gemaakt, waarin wij alles hebben toegelicht wat te maken heeft met professionalisering.

Wat hebben wij allemaal bereikt het afgelopen jaar?
 
✓ ISO 9001:2015 gecertificeerd

✓ Official Distributor van Hansa-TMP

✓ Selling partner van Kinemotion

✓ Selling partner van Weber-Hydraulik

✓ Implementatie Exact ERP softwaresysteem

✓ Uitbreiding magazijn

✓ Interne verbouwing kantoorruimte

✓ CE-keurmerk op eigen eindproduct

✓ Een nieuw logo, met bijpassende huisstijl en bijpassende website

✓ Reclame uitingen op bedrijfspand 


Bedankt voor uw interesse in ons verhaal! Wij gaan vol enthousiasme door met het leveren van onze diensten. Uiteraard naar de kwaliteit die u van Hyproma gewend bent. Naast uw project-vraagstukken kunt u vanaf nu dus ook bij ons terecht voor componenten van de merken Kinemotion, Weber-Hydrauliek en Hansa-TMP.