+31(0) 184 670 478 - info@hyproma.nl

De Ndeavor is een bijzonder project wat is uitgevoerd door Hyproma. Deze HPU is in een 10ft container geproduceerd, zodat deze gemakkelijk op diverse plaatsen kan worden neergezet en kan functioneren. Deze HPU is voorzien van twee 75kW motoren, een maximum flow van twee maal 170 L/min en geteste maximale druk van 210 bar bij open kring en 300 bar bij gesloten kring. Deze HPU bedient de hijskraan en de lier van de hijskraan op de Ndeavor en zet een robot op zee op de bodem. Deze robot wordt vervolgens gebruikt voor de windmolenparken op zee.


Hyproma heeft een hydraulisch ontwerp gemaakt voor een drainagemachine. Met deze machine worden geulen gegraven en daarin drains, ten behoeve van de drainage, geplaatst. Dit is voor het afvoeren van grondwater. Deze machine wordt door zes hydraulische pompen en proportionele stuurventielen aangestuurd. Daarnaast komen vele andere hydraulische aspecten in het systeem naar voren: open en gesloten systemen en proportionele en zwart/wit hydrauliek. Dit systeem wordt toegepast in de agrosector.


Een geavanceerd project zoals dit komt vaker voor bij Hyproma. Voor onze opdrachtgever hebben wij drie prachtige wikkelaars mogen bouwen. Deze wikkelaars zijn bedoeld om kunstof buizen op een haspel te wikkelen.
Een strak design, compact en nog belangrijker; veilig en nauwkeurig wikkelen met een instelbaar koppel. Dit zijn eigenschappen waar deze wikkellaars zeker aan voldoen. Door dit seriewerk krijgen wij de kans om keer op keer te innoveren en de verwachtingen van de klant te overtreffen.