+31(0) 184 670 478 - info@hyproma.nl

De Ndeavor is een bijzonder project wat is uitgevoerd door Hyproma. Deze HPU is in een 10ft container geproduceerd, zodat deze gemakkelijk op diverse plaatsen kan worden neergezet en kan functioneren. Deze HPU is voorzien van twee 75kW motoren, een maximum flow van twee maal 170 L/min en geteste maximale druk van 210 bar bij open kring en 300 bar bij gesloten kring. Deze HPU bedient de hijskraan en de lier van de hijskraan op de Ndeavor en zet een robot op zee op de bodem. Deze robot wordt vervolgens gebruikt voor de windmolenparken op zee.


Op het baggerponton van Ghent Dredging heeft Hyproma het hydraulisch systeem verzorgd. Deze bestaat uit vier elektrisch aangedreven hydropompen met een totale opbrengst van 1040 L/min. Dit systeem zorgt voor de aansturing van drie spudpalen, drie lieren en een dekkraan. Eveneens is het ponton voorzien van een getijdenstand en meerdere losse hydraulische units om masten te strijken. Inventiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de kernwoorden voor dit succes.


Naast de fabricatie en inbedrijfstelling van hydraulische systemen in de gebruikelijke sectoren doet Hyproma dit ook in de medische sector. De medische cyclotron wordt op hydraulische wijze gelift. Dit hydraulic lift system, is een door Hyproma geëngineerd systeem. Voorzien van 2,2 kW en een perfecte gelijkloop wordt de cyclotron’s top shield gelift binnen een range van 50-80 bar in een open systeem. Bovendien is dit systeem voorzien van CE keur waardoor een volledige kwaliteitsborging is gegarandeerd!